Farmacia Sabaté » Novetats » Calmatopic Stick per cops i caigudes dels infants

Calmatopic estic és un gel reconfortant pels més petits en estic que posseeix les propietats beneficioses de tres plantes medicinals: árnica, harpagofito i matricaria maritima.

Davant de petits cops, Calmatopic estic funciona fregant suaument la barra de l’estic sobre la zona de la pell que es desitgi alleujar i es pot utilitzar tantes vegades com sigui necessari. Quan ja estigui la zona ben impregnada, es tanca l’estic com una barra de llavis i es guarda per a la propera ocasió.

Al parc, en el col·legi, a la platja o en qualsevol altre lloc, pots tenir Calmatopic estic sempre a mà, perquè és molt pràctic i còmode per portar en la bossa.

Precaucions
• No utilitzar sobre ferides obertes ni cremades.
• Evitar el contacte amb els ulls.
• No ingerir.
• Solament per a ús extern

Comments are closed.