Calmatopic estic és un gel reconfortant pels més petits en estic que posseeix les propietats beneficioses de tres plantes medicinals: árnica, harpagofito i matricaria maritima.

Davant de petits cops, Calmatopic estic funciona fregant suaument la barra de l’estic sobre la zona de la pell que es desitgi alleujar i es pot utilitzar tantes vegades com sigui necessari. Quan ja estigui la zona ben impregnada, es tanca l’estic com una barra de llavis i es guarda per a la propera ocasió.

Al parc, en el col·legi, a la platja o en qualsevol altre lloc, pots tenir Calmatopic estic sempre a mà, perquè és molt pràctic i còmode per portar en la bossa.

Precaucions
• No utilitzar sobre ferides obertes ni cremades.
• Evitar el contacte amb els ulls.
• No ingerir.
• Solament per a ús extern

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies