Farmacia Sabaté » Consell » Els nostres consells per l’estiu.

En primer lloc, i des de la nostra farmàcia volem desitjar-vos un molt bon estiu i que pugueu gaudir d´uns dies de vacances per carregar piles.

Gaudir de les vacances serà una realitat si no sou imprudents i pel que respecta a la nostra tasca sanitària, son tres coses les que ens agradaria remarcar com a consells importants.

1.- Tant per grans com petits no oblideu quan aneu al camp, a la platja, a la piscina, a fer excursions i a caminar, una gorra per protegir el cap i no patir insolació, ulleres de sol sobretot si teniu els ulls clars, beure líquids suficients per no deshidratar-se i també si esteu molta estona exposats al sol teniu de posar-vos un protector solar adequat a la vostra edat i pell i també una samarreta per no cremar-vos .

2.- Es també un consell molt important el no fer exercici físic a les hores de calor més forta, i tant pels més grans com pels mes menuts, es important estar, tant com es pugui, a l´ombra perquè una patologia molt greu de l´estiu son els cops de calor que porten molta gent als hospitals i que , amb cura ,es podrien evitar. Torno a repetir aquí el mateix que abans he dit: hi ha que beure molta aigua o d´altres líquids per no patir deshidratació.

3.-Com un darrer consell os voldria parlar de la protecció front als mosquits, dels que cada vegada n´hi han varietats més molestes. Ja sabeu que sobretot al caure la tarda, i al vespre, amb la calor i la mica de la xafogor de l´estiu, els mosquits ens envolten i depenent de les pells de les persones, ens piquen més o menys. Des de la nostra farmàcia us aconsellem que si sortiu sobretot a la tarda o el vespre, utilitzeu algun dels molts repel·lents que trobareu a la nostra farmàcia ja siguin en líquid, crema, pegats o les cada vegada més venudes polseres de les que la seva eficàcia està absolutament demostrada.

No cal dir que a la nostra farmàcia trobareu tota mena de fotoprotectors, així com productes per protegir-vos dels mosquits i altres insectes així com de les meduses que, per desgràcia, cada vegada proliferen més a les nostres platges.

Tot l’equip humà de la farmàcia Sabaté us desitgi unes bones vacances i a part dels consells que abans hem exposat, us volem demanar que sigueu prudents al volant i no us poseu a conduir si esteu cansats o teniu son , ja que les conseqüències son fatals i per aquestes, ni nosaltres ni ningú tindrà cap remei.

Farmàcia Sabaté.

Llda. Carmen de Villalonga i Pifarré.

 

Comments are closed.